Schermafbeelding 2024-05-23 om 19.07.50

Cavallo neemt belangrijke collega in Tongeren over

Cavallo Workwear kondigt de overname aan van CSS Industrial Services, een toonaangevende speler op het gebied van promotextiel, PBM's, veiligheidskleding en -accessoires, met maatschappelijke zetel in Tongeren. "Deze strategische acquisitie markeert een belangrijk moment voor de hele Cavallo-groep, die toevallig net het 10-jarig bestaan viert", zegt bestuurder Peter van Eylen.

"De overname van CSS Industrial Services past perfect binnen de visie van Cavallo Workwear om zijn positie in de markt voor hoogwaardige en innovatieve werk- en veiligheidskleding verder te versterken", stelt Raf Wijnants, CEO van Cavallo (foto). "Wij zijn ontzettend trots op wat we de afgelopen jaren hebben bereikt en zetten met de overname van CSS Industrial Services een belangrijke stap in onze groei en ontwikkeling."

Dit net op het moment dat Cavallo 10 jaar bestaat. Bestuurder en mede-eigenaar Peter van Eylen is enthousiast: "We staan net voor een weekend waarin we onze mijlpalen vieren. Deze overname bevestigt ons strategisch groeiperspectief", besluit de Limburgse serial-entrepreneur.