Nieuws Limburg Chokri, Moors, Vrancken, Vavedin e.v.a. in ons nieuwe magazine

Chokri, Moors, Vrancken, Vavedin e.v.a. in ons nieuwe magazine

Chokri, Moors, Vrancken, Vavedin e.v.a. in ons nieuwe magazine

Editie 20 ligt intussen op de digitale salontafel… Het nieuwe magazine van Made in Limburg heeft opnieuw enkele straffe ondernemersverhalen in petto. Je kan via deze link het hele boekje in alle rust doorbladeren en lezen. Wil je een artikel specifiek raadplegen, volstaat het om te klikken op de link die we in onderstaand overzicht hebben gestopt:

– Niets gemist de afgelopen maand? In dit overzicht vind je de top 5 van de meest gelezen artikels.

Chokri Mahassine is niet alleen organisator van Pukkelpop, hij leidt ook het hele bedrijf dat erachter schuil gaat. Zijn ondernemersverhaal lees je hier.

Stefan Liebaert was vroeger een spilfiguur in het Limburgse zakenleven. Vandaag leidt hij een meer anoniem, doch niet minder boeiend bestaan. Hoe zou het zijn met…?

– Een maand geleden zag Luc Moors zijn bedrijf voor zijn ogen afbranden. Het ondernemersinstinct nam de emoties snel over en zo kon de productie razendsnel worden hervat. Zijn verhaal “met vallen en opstaan“.

Joachim Truyers wil als starter zijn droom waarmaken. Op de kruising tussen events, fashion en muziek zoekt hij naar de ideale formule om door te breken. Hij is onze New Kid on the Block.

– Voor leuke receptiefoto’s stuurden we een fotograaf naar het Financieel Forum Limburg, waar de informatie over cybersecurity in het bankwezen met enkele glaasjes werd doorgespoeld. Limburg voor de lens!

– Bijna onvoorstelbaar, maar het ziekteverzuim in Limburgs ligt 25 procent hoger dan het Vlaamse gemiddelde. Volgens de vakbonden komt dat omdat onze ondernemers slavendrijvers zijn. Volgens insiders zijn er echter nog heel wat andere redenen… Spraakmakend!

Ronnie Leten kreeg een vraag voorgeschoteld van Erik Gerits. In de rubriek “Ik vraag het aan…” geeft hij zijn visie op het tekort aan technisch geschoolde werknemers.

– Een nieuwe rubriek! Den bureau van de CEO biedt een unieke inkijk in de werkplek van een Limburgse bedrijfsleider. Tussen de schoenen en de dozen vonden we Peter Vavedin van Ambiorix terug. Of hij een sloddervos is?

– Tripan is niet de nieuwste steelpan van Berghoff, maar een performante betonfabriek in Dilsen-Stokkem. Eigenaar is niemand minder dan Willy Naessens. Een korte voorstelling van deze verborgen parel.

– In onze maandelijkse moderubriek stellen we u de outfits voor om te dragen als het iets warmer weer wordt. Geen grijze hemden als je de okselvijvers wil verbergen!

Joris Vrancken van P&V Elektrotechniek geeft een inkijk in zijn bezigheden na de kantooruren. Hij beantwoordt onze vragen in Out of Office.

– Afsluiten doen we traditioneel met de column. Zware beroepen? Schei toch uit…

De volgende editie verschijnt op 1 juni…

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Zonhoven
Zonhoven

BNP stopt smak geld in Konings

BNP Paribas Fortis Private Equity, de investeringspoot van de Franse bank, heeft een minderheidsparticipatie genomen in de Zonhovense drankenproducent Konings.… Lees meer

Onderneming

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.