Nieuws Limburg Collega’s voor Kinderen: de lijnen zijn geopend!

Collega’s voor Kinderen: de lijnen zijn geopend!

Collega’s voor Kinderen: de lijnen zijn geopend!

Collega’s voor Kinderen, dat is de nieuwe naam van het project KeiSolidair, waarbij Limburgse bedrijven allerhande acties opzetten om kwetsbare kinderen in de provincie te steunen. Streekfonds Een Hart voor Limburg coördineert met plezier alle teambuildings en andere initiatieven die collega’s opzetten voor het goede doel.

Het is al voor de negende keer dat Limburgse bedrijven tijdens de actiemaand (1-30 november) hun beste beentje voorzetten om geld in te zamelen voor Een Hart voor Limburg. Collega’s komen creatief uit de hoek om samen leuke initiatieven te bedenken en uit te voeren. Of ze tekenen in op een bestaande formule om fun en financiën te vergaren. Met veel succes. Zo werd er vorig jaar bijna 46.000 euro bij elkaar gebracht, een bedrag dat de organisatie dit jaar hoopt te overtreffen.

Een deelnemer van het eerste uur is bouwbedrijf Mathieu Gijbels uit Oudsbergen. Vorig jaar maakten en verkochten De Voordenkers -zoals de medewerkers worden genoemd- zo’n 2.000 granola-pakketten met topchef Peppe Giacomazza. Zij dagen de collega’s van andere bedrijven uit om zich eveneens van hun beste zijde te tonen! (zie filmpje onderaan)

Heel concreet: Bedrijven die willen meedoen aan Collega’s voor Kinderen kunnen hun actie(s) registreren voor 28 september. In de maand oktober worden de nodige voorbereidingen getroffen, om dan in november over te gaan tot de realisatie van het project. Meedoen is dus eenvoudig. “Iets goed doen voor een ander vóélt niet alleen goed, maar ís ook goed voor de sfeer binnen je team”, zo vatten deelnemers het samen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Brussel, Hasselt
Brussel

A2o breekt de ban in Brussel

De architecten van het Hasseltse kantoor A2o hebben een reeks van prestigieuze projecten binnengehaald in onze hoofdstad. Zopas werd nog… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.