Nieuws Limburg Corona-communicatie: koud kunstje voor u?

Corona-communicatie: koud kunstje voor u?

Corona-communicatie: koud kunstje voor u?

Het is niet eenvoudig om in uw kot te blijven en tegelijk toch uw business draaiende te houden. Een goede communicatie, uiteraard via digitale wegen en de ouderwetse telefoon, is dan cruciaal. Het bureau Idéarte uit Sint-Truiden heeft alvast 5 nuttige tips voor ondernemers op een rij gezet.

Intussen blijft ook Made in Limburg zo helder mogelijk naar u communiceren. Wij hebben alle corona-info en nieuws dat nuttig is voor ondernemers, gebundeld onder een ‘corona-rubriek‘. Je vindt dit balkje bovenaan onze homepagina. Zo blijf je ook vanop afstand helemaal up-to-date!

Made in Limburg blijft dus trouw op post. Wij versturen nog steeds iedere werkdag een nieuwsbrief via de veilige, digitale weg… En ook via onze sociale media-kanalen is het Limburgse bedrijfsnieuws te consulteren.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Hasselt
Hasselt

Salesforce komt Limburgers opleiden

Salesforce, het internationale softwareplatform voor het beheer van klantenrelaties, gaat een structureel partnership aan met Hogeschool PXL. Bedoeling is dat… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Oudsbergen
Oudsbergen

Kris Knaepen gaat Jaraco leiden

Kris Knaepen is de nieuwe algemeen directeur van aannemingsbedrijf Jaraco uit Oudsbergen. Hij werd officieel voorgesteld aan de medewerkers tijdens… Lees meer