uitbreiding C-mine crib 3

Creatieve hotspot mikt op 100 bedrijven in 2020

C-Mine Crib, de incubator voor start-ups en experts in de creatieve economie, breidt zijn werkomgeving uit met 1600 m² kantoorruimte, flexplekken en inspirerende vergaderruimtes. De nieuwe vleugel is goed voor 19 kantoren, 10 flexseats en 54 fixed seats en biedt ruimte aan 50 extra bedrijven. Niet alleen bedrijven zijn welkom op de incubator, ook student-ondernemers kunnen vanaf nu gebruik maken van een gratis plekje.

Geen stijve, gesloten kantoorruimtes, wel kleurrijke en open bureaus met een glijbaan en kickertafel om de hoek. Toekomstige bedrijven nemen er hun intrek in glazen kantoren, open werkeilanden of volledig afgesloten ruimtes. De bureaus in het open landschap zitten verstopt achter telefoonhubs of vergaderruimtes, zodat de verschillende bedrijven elkaar letterlijk ontdekken. "We willen dat de bedrijven elkaar leren kennen en helpen", zegt Jasper Olaerts, manager van C-mine Crib. "De inrichting laat dit perfect toe en geeft ons de kans om mee te groeien met de ondernemingen. Zo start je in een gemeenschappelijke ruimte, maar kan je vervolgens doorgroeien naar meerdere seats of een eigen kantoor."

Op C-mine Crib zijn er momenteel 50 bedrijven actief. Met deze uitbreiding mikt de creatieve incubator op een verdubbeling tegen 2020.