Nieuws Limburg Cursusreeks E-Marketing Plus!

Cursusreeks E-Marketing Plus!

Cursusreeks E-Marketing Plus!

PHL-Business lanceert E-Marketing PLUS !
“Hoe kan ik email het best integreren in mijn communicatiestrategie ? Zijn sociale media echt interessant voor mijn organisatie ? Hoe maak ik succesvolle websites ? Worden smartphones hét marketingmedium van morgen ? Ik wil wel met e-commerce starten maar weet niet echt waar te beginnen ….” Allemaal vragen waar u mee zit ? Dan hebben wij voor u dé oplossing :

“Het wordt een boeiende en leerrijke reeks van 6 avonden. We willen niet alleen de grote trends in E-Marketing de revue laten passeren, maar dat stukje dieper graven samen met een keure aan professionals uit de bedrijfswereld. Vandaar de PLUS ! “, zegt Jean-Pierre Segers, departementshoofd van PHL Business.

De lancering van E-Marketing PLUS ! vindt plaats op WOENSDAG 20 OKTOBER 2010. Die avond zullen twee experts u “enterTRainen” : Bart BECKS van SonicAngel en Gianni COOREMAN van Insites.

Meer informatie en inschrijven bij PHL

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.