Nieuws Limburg David uit Hasselt strijdt verder tegen Goliath

David uit Hasselt strijdt verder tegen Goliath

David uit Hasselt strijdt verder tegen Goliath

Right Brain Interface, het bedrijf achter de cloud videorecorder Bhaalu, wil ondanks het verbod van de rechter, dat de Belgische consument kan blijven genieten van hun diensten. Daarom zal het Hasseltse bedrijf in beroep gaan tegen de uitspraak van de Antwerpse rechtbank. “Dit vonnis hoeft niet het einde van Bhaalu in België te betekenen,” aldus het bedrijf. “Het gaat eigenlijk over de toelaatbaarheid van de samenwerking tussen de mensen die Bhaalu gebruiken, aangezien zij samen de kosten dragen van de hardware om hun opnames in de cloud te maken en ze te bekijken binnen hun eigen familiale kring.”

Right Brain Interface gaat in ieder geval praten met de de tv-distributeurs om versneld tot een oplossing te komen en de toepassing toch in de lucht te houden.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.