davy kestens

Davy Kestens zet stap terug als CEO

Davy Kestens, stichter en CEO van Sparkcentral, kondigt aan dat hij de fakkel aan de top van het bedrijf doorgeeft. De intussen uit de kluiten gewassen kmo, met Europees hoofdkwartier in Hasselt, krijgt nu de internationaal ervaren techneut Joe Gagnon aan het hoofd.

Sparkcentral begon 7 jaar geleden als een startup in Herk-de-Stad, waar de piepjonge Davy Kestens naar een oplossing zocht om Twitter-commentaren over bedrijven en organisaties op een klantvriendelijke manier bij te houden. Mede dankzij een snelle uitbreiding naar de VS, is Sparkcentral intussen uitgegroeid tot een internationaal platform waarmee de klantendiensten van grote ondernemingen wereldwijd hun sociale media en andere digitale communicatie kunnen beheren.

Davy Kestens acht nu de tijd rijp om een CEO aan te stellen die de 'next step' van het succesverhaal in goede banen kan leiden. "We brengen een sterke en ervaren leider aan de top die de groei van ons bedrijf zal verderzetten", zegt Davy Kestens. "Sinds we een kleine start-up waren, zijn de noden sterk geëvolueerd. Vandaar dat we ook in het management mee moeten evolueren."

Davy Kestens blijft als bestuurder een actieve rol in Sparkcentral opnemen. "Ik kijk er naar uit om in de komende jaren nauw samen te werken met Joe Gagnon en de rest van het bestuur, met als eerste doel om van 2018 iets geweldig te maken."