Nieuws Limburg De beste collega’s leid je zelf op, met een IBO natuurlijk

De beste collega’s leid je zelf op, met een IBO natuurlijk

De beste collega’s leid je zelf op, met een IBO natuurlijk

IBO ofwel Individuele Beroepsopleiding is één van de paradepaardjes van de VDAB. Al decennialang is het een succesformule die bij bedrijven wordt toegepast. Benny Hoebregs, zaakvoerder van Centhro in Hasselt werkt al ruim twintig jaar samen met de VDAB voor het aanwerven van personeel via een IBO.

“Onze sector is zeer specifiek. Als IT-bedrijf gespecialiseerd in HR-data voor kmo’s zijn we altijd op zoek naar jong talent. En omdat een opleiding toch wel geld kost, is het IBO-systeem geknipt voor ons. Het is een win-win voor werkzoekende en werkgever. Haast al ons personeel is aangeworven via een IBO”, zegt Hoebregs.

Hulp nodig bij het vinden van personeel? Daarvoor kan je bij VDAB terecht. Hoe en wat lees je via deze link.

 

VDAB verzekert, organiseert en bevordert in het belang van werkgevers, werknemers en werkzoekenden de arbeidsbemiddeling, begeleiding en opleiding met het oog op de levenslange en duurzame inschakeling op de arbeidsmarkt van werkzoekenden en werknemers.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.