Nieuws Limburg De Cock wint internationale wellness-prijs

De Cock wint internationale wellness-prijs

De Cock wint internationale wellness-prijs

de cock1De BSSW, Europa’s grootste vakorganisatie voor zwembadbouwers, organiseert elk jaar een designwedstrijd voor zwembaden & wellnesscentra. Alle Europese zwembadbouwers kunnen er aan deelnemen. Bij de laureaten was slechts één Belgisch bedrijf: Zwembaden De Cock E & C uit Hasselt. Meer nog, in de categorie ‘Private Wellness’ wist De Cock de eerste prijs weg te kapen met een bijzonder project.

de cock2“In de wellnessruimte waar we mee gewonnen hebben, is de bodem van het zwembad beweegbaar”, zegt Carlo De Cock. “Daardoor kan het zwembad diverse functies combineren, zoals uiteraard het overdekte zwembad, maar ook partyruimte, speelruimte voor de kinderen en gastenverblijf. Het was deze multifunctionaliteit, gecombineerd met het strak ogende design, die de jury overtuigde om onze inzending te bekronen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.