Nieuws Limburg De Innovatieschool geeft ondernemers voorsprong!

De Innovatieschool geeft ondernemers voorsprong!

De Innovatieschool geeft ondernemers voorsprong!

In een wereld in beweging moet een bedrijf zich kunnen aanpassen aan veranderende noden. Moet het nieuwe kansen grijpen als die zich aandienen. Het Innovatiecentrum helpt je om voorsprong te nemen en start op 15 maart met de vijfde reeks van de Innovatieschool.

In dit opleidingstraject ligt de klemtoon op innovatiemanagement en –financiering. Tijdens 6 cursusavonden wisselen theorie, workshops en praktische cases elkaar af. Daarnaast wordt ook individuele begeleiding voorzien voor jouw eigen innovatief idee, actieplan of IWT-dossier. De sessies en discussie worden begeleid door ervaren innovatie-experts en bovendien krijgt elke deelnemer een individuele ‘coach’ toegewezen.
Op de 7de en afsluitende avond ontvangen de cursisten een Innovatie Certificaat tijdens het afstudeerdiner.

Word jij de slimste van de klas? Info en inschrijvingen op www.innovatieschool.be

PS: Mis ook onze reeks over de Innovatiehelden niet! Elke vrijdag op Made in Limburg en Het Belang van Limburg. En op zaterdag en zondag in Limburg@Work op TVL.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.