Nieuws Limburg De Vanswartenbroucks stappen in asbestverwijdering

De Vanswartenbroucks stappen in asbestverwijdering

De Vanswartenbroucks stappen in asbestverwijdering

Raf en Steve Vanswartenbrouck, voormalige eigenaars van glasrecyclagebedrijf GRL, hebben een nieuw bedrijf opgestart: Asbest Care, gespecialiseerd in asbestverwijdering. Ze gingen daarvoor in zee met milieuconsultant Werner Willemoons en zijn stiefzoon Arthur Bukavyn. De ambitie is duidelijk: “Op korte termijn uitgroeien tot een belangrijke speler in de asbestsanering.”

Twee jaar geleden verkocht de familie Vanswartenbrouck haar glasrecyclinggroep GRL aan de Duitse logistieke en recyclingreus Rhenus-Remondis. Maar stil zitten, dat is niets voor de broers Vanswartenbrouck. Ze bleven actief in onder meer bodemsanering, tankcleaning en consultancy. Met Asbest Care willen ze uitgroeien tot een erkend specialist in de verwijdering van asbest. “We hadden het erover met Werner Willemoons”, zeggen Raf en Steve Swartenbrouck. “En van het een kwam het ander: de oprichter van het vroegere milieu- en bodemonderzoekbedrijf Axtron en zijn stiefzoon Arthur Bukavyn, stapten mee in de boot. Willemoons wordt afgevaardigd bestuurder van Asbest Care.

Tegen eind volgend jaar moet Asbest Care zijn eigen stek hebben en een 20-tal medewerkers tellen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.