MIL Mag cover 12

Dit is de inhoud van het splinternieuwe Made in Limburg Magazine!

Laatste vrijdag van de maand: dat wil zeggen dat het volgende Made in Limburg Magazine klaar is! Dit hebben we voor u in petto:

- Serial Entrepreneur Frank Bekkers zat na de verkoop van Mobile Vikings niet met zijn vingers te draaien. Intussen heeft hij de leiding bij Joyn, waarmee hij de wereldmarkt wil veroveren... Frank is onze CEO Binnenstebuiten.

- Voor velen kwam de faling van het traditierijke restaurant Dai Cugini als een totale verrassing. Zaakvoerder Antonio Marzo bleef niet bij de pakken zitten en maakte meteen een doorstart. Vandaag is Dai Cugini helemaal terug: Met vallen en opstaan.

- Er is veel gezegd en geschreven over de witte kassa en het effect op de Limburgse horeca. Wat er nu van aan is: cijfers zeggen meer dan woorden.

- Eerder deze week werd glasproducent Ducatt in Lommel failliet verklaard. Zo'n 80 miljoen investeringen en 144 jobs werden daarmee weggespoeld. Waarom het fout liep? Ingewijden vertellen het in Spraakmakend.

- Als CEO van Nitto Genk en voorzitter van Voka Limburg was Jos Broekmans één van de Limburgse Captains of Industry. Vandaag komt hij tot rust in Spanje, en daar heeft hij goede redenen voor. Zijn verhaal in: Hoe zou het zijn met...

- Onze fotograaf is op zijn best tussen het vrouwelijk schoon. Vandaar zijn uitzonderlijk verslag van de Livia Award. Limburg voor de lens!

- Personeelsbeleid is cruciaal om voorbereid te zijn op de toekomst. Geert Motmans van Motmans & Partners is Onze Toekomstdenker. Hij vertelt hoe de hr-business de komende jaren zal evolueren.

- Zowat 18 jaar geleden pakte Hasselaar Christian Rouffaert zijn koffers voor zakelijke avonturen in de hele wereld. Vandaag leidt hij in Londen een eigen start-up. Bier en pizza zijn er de sleutel tot zakelijk succes. Expat in de Kijker!

- U kent dat: net als u een belangrijke bestelling moet leveren, valt uw bestelwagen in panne... Of de dienstwagen van de nieuwe medewerker die u hebt aangetrokken, laat nog enkele maanden op zich wachten. De oplossing leest u in U ligt wakker van...

- Een echt product Made in Limburg met ambities om na de eigen regio, heel Vlaanderen, België, Europa en meer te veroveren... Coccinelle is een bier van eigen bodem dat snel de vleugels wil uitslaan. Limburgs Product in de Kijker!

- De kop koffie die als bezoeker of medewerker krijgt voorgeschoteld, bepaalt het imago van het bedrijf in kwestie. Wij vergeleken de diverse soorten die men zoal aanbiedt bij Limburgse ondernemingen. Om koud en soms warm van de krijgen... Voor u vergeleken!

- Tot slot, zoals gebruikelijk, nog een opiniestuk. Klagen en zagen over hoe slecht we het hier hebben... is dat nu echt nodig? Onze Column.

Het hele magazine is gratis te lezen via onze webreader, en kan via de Appstore en Google Play gedownload worden.