Nieuws Limburg Drie finalisten voor prijs vrouwelijke ondernemer

Drie finalisten voor prijs vrouwelijke ondernemer

Drie finalisten voor prijs vrouwelijke ondernemer

Vrijdagavond wordt in Het Fonteinhof in Borgloon de zesde Livia-award uitgereikt. De Livia-award is een initiatief van het ontmoetingsforum voor vrouwelijke ondernemers- KMO-Contact Livia, binnen Unizo Limburg. Vorig jaar ging de eer naar Nicole Janssen van het gelijknamige zakenkantoor in Maaseik. De prijs wil andere vrouwelijke ondernemers inspireren en motiveren. Marina Doggen heeft sinds augustus 2009 de dagelijkse leiding in handen van het jonge bedrijf Berrentec. Na jaren meegedraaid te hebben in de zaak van haar man François (Berrevoets Hekken & Poorten), heeft ze nu haar eigen zaak uit de grond gestampt, die ze samen met dochter Tine runt. Berrentec is invoerder en projectbelegeider voor het plaatsen van hoogwaardige zonnepanelen. Het bedrijf telt nu al vier (straks vijf) medewerkers, en doet een beroep op een netwerk van plaatsers. Met 5 vrouwelijke medewerkers verzorgt ze het tikwerk, drukwerk en vormgeving voor zelfstandige ondernemers. In 2001 werd de eerste digitale drukmachine in gebruik genomen en stapte ook haar man Frank Kuyers mee in de zaak. Burocad specialiseert zich in snelle oplossingen via digitaal drukwerk, gepersonaliseerd drukwerk en direct mailings.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Pelt, Westerlo
Pelt

Niels Lagrange gaat bistro runnen

Racepiloot Niels Lagrange staat voor een stevige carrièrewending. Samen met zijn vriendin Romy investeert hij in een pop-up bistro, waarin… Lees meer