E-marketing PLUS: Hoe maak ik een succesvolle website

"Het bouwen van goede en vooral klantgerichte websites is niet eenvoudig. De VIJFDE sessie van onze reeks is volledig gewijd aan dit onderwerp : hoe maak ik een succesvolle website. Deze vijfde avond vindt plaats op WOENSDAG 2 MAART 2011 en de “entertrainers” voor die avond zijn HANS SMELLINCKX en JAN RAEDSCHELDERS", meldt J.P. Segers van dpt. PHL-Business.

Hans SMELLINCKX is bijna 20 jaar actief op het internet. In het verleden werkte hij voor A brands zoals Coca-Cola, Overtoom, etc. Hij pakt vandaag het digitale landschap aan bij de THOMAS COOK GROEP in België voor de merken Neckermann, Thomas Cook, Thomas Cook Airlines en Pegase. Tevens is hij voorzitter van de taskforce e-mail marketing bij het IAB België en mede-oprichter van het Social Marketing Forum, dat duizenden marketers groepeert in Europa die actief zijn met social media. Daarbuiten is hij actief blogger op Belgiancowboys.be, onlinemarketingmanager.be en tevens in Nederland op molblog.nl

Jan RAEDSCHELDERS is de zaakvoerder van INVENTIS en NETVITS. Inventis verzorgt allerhande webgebaseerde toepassingen, van promotionele minisites tot de meest uitgebreide websites over geavanceerde webapplicaties.
Jan staat bij Inventis aan het hoofd van een jong en enthousiast 19-koppig team. Hij zorgt er binnen Inventis voor dat alles binnen goede banen wordt geleid. Zijn dagen worden dus gevuld met meetings, concepten uittekenen, offertes opstellen, projectplanningen maken en vooral veel communiceren.
Enkele projecten die Inventis al op zijn naam heeft staan, zijn www.pukkelpop.be, www.visitoostende.be, www.bookinabox.be en www.wandeleninlimburg.be. Inventis voert ook projecten in eigen beheer uit en probeert zo een meerwaarde te creëren voor de internetgebruiker. Enkele voorbeelden daarvan zijn www.twitrun.com en www.namechecklist.com.

Meer informatie en inschrijven via http://www.phl.be/forms/congress/artikel.asp?sleutel=1023

Ingezonden via info@madeinlimburg.be en geplaatst onder verantwoordelijkheid van de inzender. Heb je zelf nieuws? Stuur het dan naar info@madeinlimburg.be