MIL-cover-21 Bodson

Echte verhalen van Limburgse ondernemers: hier is ons magazine!

Nog één keer voor de zomervakantie presenteren we u een nieuw nummer van Made in Limburg Magazine... Door te klikken op deze link kan u online bladeren doorheen het boekje. Om één van de artikels apart te lezen, kan u klikken op de link die u hieronder vindt.

- We starten traditioneel met de top 5 van de meest gelezen artikels van de voorbije maand.

- Op de cover en in de rubriek CEO Binnenstebuiten prijkt Philippe Bodson, al meer dan 30 jaar een gedreven ondernemer met het hoofd in de wolken.

- Hoe zou het zijn met... Ben Goossens? Hij verkocht jarenlang kantoormeubilair in het hele land. Met de verkoop van zijn gebouw, kwamen er middelen vrij om te investeren in een unieke site om te werken in alle rust.

- Met een Michelinster op zak zat Rik Vandersanden gebeiteld in De Barrier. Maar het verhaal draaide niet uit zoals hij had gehoopt. Met vallen en opstaan maakte hij de switch naar een ander restaurant, dat hij nog steeds met passie runt.

- Een inventieve waterkrachtcentrale om zelf energie op te wekken? Jasper Verreydt van Turbulent vertelt zijn verhaal in New Kid on the Block.

- Voor leuke kiekjes moest je onlangs in Bokrijk zijn! Daar verzamelden de dames van Livia voor de uitreiking van hun jaarlijkse award. Onze fotograaf strikte zelfs enkele mannen!

- In de rubriek Spraakmakend laten we ondernemers aan het woord die niet meer willen meedoen aan pitches. "Opdrachtgevers vragen zoveel mogelijk kandidaten zodat ze gratis ideeën kunnen sprokkelen", aldus de communicatie-, event- en architectenbureaus.

- Ronnie Leten stelde een vraag aan... gouverneur Herman Reynders. Die wil op zijn beurt wel eens het gedacht weten van Stijn Bijnens.

- Dirk Haesevoets ging op de koffie bij Chris Danckaerts. Wat hij in het bureau van de CEO zoal aantrof, lees je in dit verslag.

- Haast niemand weet dat de Hasseltse firma PVS 15 fabrieken in het buitenland heeft waar hun audioproducten gemaakt worden. De familie Van de Sande blijft graag low profile en is daarom onze Verborgen Parel.

- Wil je goed gekleed gaan naar het werk en geen garderobe meezeulen om nadien nog een terrasje te gaan doen? CityFashion geeft tips voor de ideale afterwork-kledij in Dress for Success.

- Wat nationaal Voka-voorzitter Paul Kumpen zoal na de uren doet? Koken of schoonmaken is het zeker niet... Je leest in deze Out of Office wat zijn favoriete restaurants zijn, waar hij het liefst met vakantie gaat en in welke bolide hij eens wil rondscheuren.

- Tot slot is er de column, waarin we meegaan in de discussie over de niet-selectie van Radja en een parallel trekken naar het bedrijfsleven.

Leesvoer voor op vakantie? Je kunt dit, én alle vorige nummers (even naar beneden scrollen), gratis lezen via deze link. Enjoy.