Publi1_hoofdafbeelding

Eén adres voor jouw wegenbouw- en grondverzetmachines

Met een ongeëvenaarde technische kennis en klantgerichte aanpak groeide Pollaris uit Halen doorheen de jaren uit tot een vaste waarde in de wegenbouw- en grondverzetsector. “Als CAT® Authorised Sales and Service Center matchen wij onze klanten met de juiste machine, nieuw of tweedehands. Maar daar stopt het niet: dankzij onze jarenlange technische knowhow bieden wij eersteklas advies en naverkoopservice, of je nu een kleine doe-het-zelver bent of een grote multinational”, vertelt zaakvoerder Robby Pollaris.

Pollaris bv zag het levenslicht in 2011, waarna de onderneming in 2018 erkend werd als exclusief verkoop- en onderhoudscenter voor CAT® -grondverzetmachines in Limburg én voor CAT® -wegenbouwmachines in België. “Maar het verhaal begon al in 1999. Zo werk ik al meer dan 20 jaar met asfaltverwerkende machines. Dat geeft ons een diepgaand inzicht in de techniek en de toepassingen van deze machines. Dat schept vertrouwen bij onze klanten.”

Die klanten zijn bovendien van alle slag. “Van kleine doe-het-zelvers tot grote bouwbedrijven. ’t Hoveniersbedrijf, Claes bv, Vanopré, Mobix, Grizaco, Colas, Kerkhofs Wegenbouw … om er maar enkele te noemen. Groot of klein, al onze klanten kunnen terugvallen op een persoonlijke aanpak en A tot Z ondersteuning.”

Bergerat Monnoyeur

Dankzij de exclusieve samenwerking met Bergerat Monnoyeur, de Belgische verdeler voor CAT®-machines, wordt de service van Pollaris naar een hoger niveau getild. “Van gespecialiseerde verkoopondersteuning tot een uitgebreide onderdelenstock en zelfs onze digitale aanwezigheid. We kunnen op alle vlakken rekenen op de ruggensteun van Bergerat Monnoyeur. Na twee jaar samenwerken werden we in 2020 al uitgeroepen tot overall beste dealer van België.”

Breed inzetbaar

Op 4 jaar tijd schreef Pollaris een mooi groeiverhaal. Nu koestert het bedrijf grote ambities. “Op vlak van grondverzetmachines willen we de markt in Noord- en Oost-Limburg nog meer aanspreken. Ook in de wegenbouw staan er nog grootste dingen te gebeuren. Verder hebben we een mooi gamma aan graaflaadmachines, breed inzetbare machines die erg aantrekkelijk zijn voor onder andere gemeentediensten. Nu loopt er ook een interessante actie voor een gratis onderhoudscontract bij aankoop van een mini-graafmachine. Daarbij kan je nog eens kiezen tussen 0% financiering of een extra garantietermijn.”

Pollaris specialiseert zich in de verkoop, onderhoud en verhuur van nieuwe en tweedehands CAT® -machines voor wegenbouw en grondverzet.