Nieuws Limburg Eerste editie Lifestories schot in de roos

Eerste editie Lifestories schot in de roos

Eerste editie Lifestories schot in de roos

Afgelopen woensdag heeft de eerste editie van Lifestories plaatsgevonden. Vier ondernemers vertelden zeer persoonlijke verhalen over hun traject als ondernemer, kortom ze hebben zichzelf echt blootgegeven.

Soms voel je je eenzaam als ondernemer en niet alles loopt van een leien dakje, Eric Bergeys verwoorde het mooi: Vallen is exploreren wat niet goed is! Eén gouden raad kwam bij alle vier terug: NEVER GIVE UP!

Het publiek kon deze luchtige verhalen wel smaken en was na de sessies dan ook laaiend enthousiast. Wist je trouwens dat… Frank Bekkers, de ceo van Mobile Vikings, vroeger nog voor Tupperware heeft gewerkt? Of dat Lut Wyers van het evenementenbureau Cocomo een diploma als kinesitherapeute heeft? En had je gedacht dat Stefan Kerkhofs van Benji Fun de “car-drop” heeft bedacht op een zomers terrasje? Of dat Eric Bergeys al vanaf 2,5 jaar in een pensionaat zat?

Het zijn allemaal persoonlijke wetenswaardigheden die op het eerste zicht faits-divers lijken, maar toch op één of andere manier een rol hebben gespeeld in de ontwikkeling van bloeiende bedrijven. De verhalen achter de schermen, zeg maar. De ups en downs die gepaard gaan met gepassioneerde ondernemers die ambitieuze doelstellingen nastreven….

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.