Schermafbeelding 2023-10-03 om 22.11.52

Eerste Shiseido Institute van Benelux ligt in Lanaken

Het wereldvermaarde Japanse merk van verzorgingsproducten Shiseido heeft het wellness-center van 5-sterrenhotel La Butte aux Bois in Lanaken erkend als Shiseido Institute. Het is voor het eerst dat een centrum in de Benelux dit label krijgt, en nog maar het vijfde wereldwijd. Bij La Butte zijn ze dan ook apetrots op deze erkenning.

Dat La Butte aux Bois zich een officieel Shiseido Institute mag noemen, is hoogst uitzonderlijk. Tot dusver zijn er amper 4 wellness-centra in de wereld in geslaagd om -na het bezoek van een mystery guest uit Japan- het felbegeerde label binnen te halen. La Butte aux Bois is dus nummer 5, en dit ondanks het nadeel dat hun binnenzwembad van 15 meter niet voldoet aan de strenge basisvereisten van Shiseido. In het verslag van de anonieme controleur staat dat hij bij zijn bezoek aan Lanaken werd verrast door de enorme professionaliteit van de medewerkers, de prachtige omgeving en de toplevel uitstraling van de wellness-faciliteiten. Vandaar de conclusie om het label van Shiseido Institute aan de gevel te hangen.

De directie van het 5-sterren superior hotelresort reageert bijzonder blij op de bekendmaking van het nieuws. Het is een extra troef om uit te spelen in de optimale beleving die La Butte aux Bois aan het cliënteel wil bieden.