EMC mag ingenieurs leveren aan Midden-Oosten

Het Hasseltse ingenieursbureau EMC heeft een belangrijke opdracht binnengehaald in Saoudi-Arabië. "We mogen voor onbepaalde tijd een uitgebreid team van ingenieurs tewerkstellen in een groot chemisch bedrijf," zegt zaakvoerder Herman Schepers. "Het contract heeft een waarde van zowat 1 miljoen euro per jaar. We dienen er diverse taken uit te voeren, van process-engeneering, over technisch onderhoud tot electriciteitsprojecten. Hiervoor zoeken we nog 8 ingenieurs, die voor periodes van telkens 6 maanden naar Saoudi-Arabië willen gaan."

EMC is in Limburg niet zo goed bekend, aangezien bijna alle opdrachten zich in het Midden-Oosten situeren. "Sinds landen als Irak en Iran hun stabiliteit hebben verloren, zijn we vooral actief in petrochemische ondernemingen in de Verenigde Arabische Emiraten en Saoudi-Arabië," legt Herman Schepers uit. "In totaal stellen we zo'n 40 mensen tewerk. Het aandeel van onze opdrachten in België is heel miniem."

Wie interesse heeft in een jobaanbieding van EMC, mag altijd CV en een kopie van het (ingenieurs)diploma e-mailen naar hermanschepers@telenet.be