Europower verkozen tot beste stagebedrijf

De ideale brug maken tussen onderwijs en het Limburgse bedrijfsleven is en blijft een hele uitdaging. Voka Limburg en het provinciebestuur dragen hier hun steentje toe bij door jaarlijks de Stage Awards uit te reiken. Daarmee worden jongeren bekroond die uitblinken tijdens de korte periode dat ze in het bedrijf werkervaring opdoen. Maar ook de beste school en het beste stagebedrijf worden ieder jaar in de bloemetjes gezet.

stagebedrijvenMeer nog, 16 bedrijven ontvingen tijdens de Awards het Q-Stagelabel, een soort kwaliteitslabel dat wordt uitgereikt aan ondernemingen die na een screening de jury kunnen overtuigen dat zij de studenten op een adequate manier opvangen en begeleiden. Ook de stagiairs zelf geven hierover een oordeel.

De laureaten waren: BDO, Cofely Fabricom, Ethias, Nitto Europe, Power Tools Distribution, Produkten Bielen, SAGA Consulting Group, Sanmax, Tessenderlo Chemie, Testronic, Truck Service Station International, TVLimburg en Yappa.

Volgende bedrijven ontvingen een Titanium Q-Stagelabel, voor hun jarenlange inspanningen hieromtrent: Europower Generators, H.Essers en SKF.

Daaruit werd Europower Generators in Nieuwerkerken gekozen tot beste stagebedrijf van het jaar.