eurosys winnaars

EuroSys, Warsco Units of andere winnaar?

Welke Limburgse onderneming heeft het beste HR-beleid? Dat is de hamvraag voor een expertenjury die Voka Limburg heeft samengesteld. Op het Festival van de HRM, dat plaatsvindt op 8 november, weten we wie van de genomineerden met het kroontje naar huis mag: A&M Invest, Eurosys, Eurofins of Warsco Units?

Het Festival van HRM brengt alle Limburgse HR-professionals samen voor een uniek inspiratie- en netwerkmoment. Jo Peters, zaakvoerder van Deusjevoo en UPspace, brengt een keynote over hoe je van je werkplek een ‘G-plek’ kunt maken, zodat geluk, gezondheid en groei steeds centraal staan.

Op dit evenement wordt ook de opvolger van Ebema bekendgemaakt als beste HR-bedrijf van Limburg. Na een grondige voorselectie blijven er 4 kandidaten in de running:

A&M Invest (holding boven Groep Delorge en Groep van Osch):
Over hun HR-beleid zegt de bedrijfsleiding: “Acties en beslissingen worden steeds afgetoetst aan onze visie van ‘een hart voor onze medewerkers'. Onze medewerkers zijn het belangrijkste kapitaal van de organisatie.”

Eurofins
“Centraal in de aanpak binnen HR is de verantwoordelijkheid van de medewerkers voor de persoonlijke ontwikkeling en groei binnen de organisatie.”

Eurosys
“In ons DNA zit dat we steeds blijven investeren in kennis, en als bedrijf een cultuur neerzetten waar we onze mensen de kans geven om zich te blijven ontwikkelen.”

Warsco Units
“Omdat we in mensen geloven, zetten we hierop ook volop in. Dit merk je aan het onthaalbeleid, de rondgang om mensen te informeren, en aan de tijd en de energie die er in strategische sessies wordt gestoken."

Stuk voor stuk straffe dossiers. We zouden niet in de schoenen van de jury willen staan...