Nieuws Limburg Ewals Intermodal (Genk) bij Peeters voor prijs

Ewals Intermodal (Genk) bij Peeters voor prijs

Ewals Intermodal (Genk) bij Peeters voor prijs

Transportbedrijf Ewals Intermodal in Genk heeft van Vlaams minister-president Kris Peeters de Lean & Green Award ontvangen. Het is de eerste keer dat de Vlaamse regering deze bekroning uitreikt aan logistieke bedrijven die erin geslaagd zijn om hun CO2-uitstoot en energieverbruik structureel terug te dringen met minstens 20 procent. Slechts 12 ondernemingen vielen hierbij in de prijzen. Voor Limburg was naast Ewals Intermodal ook Alders (Overpelt) en Wim Bosman (Genk) op het podium vertegenwoordigd.

ewals lean en greenTijdens de uitreiking op de receptie van Vlaams Instituut voor de Logistiek (VIL), werd duidelijk dat de winnaars hun doelstellingen behaalden door uiteenlopende acties, waaronder de overstap naar alternatieve brandstoffen, multimodaliteit, minder lege kilometers, technologische innovaties en een betere beladingsgraad.

Voor Ewals Intermodal mocht ceo Luc Driessen (midden) de trofee in handen nemen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.