Nieuws Limburg Federatie kroont nieuwe ontsnappingskoning

Federatie kroont nieuwe ontsnappingskoning

Federatie kroont nieuwe ontsnappingskoning

Robby Brans, oprichter en eigenaar van de populaire escaperoom LOCk US in Sint-Truiden, is zopas verkozen tot voorzitter van de Belgische Escaperoomfederatie. Hij is na Bart Van Loon (3010 Seconds in Pelt en TrappedIn in Houthalen) de tweede Limburger die dit mandaat zal bekleden.

De Belgische Escaperoomfederatie hield zopas een algemene vergadering, met de verkiezing van een nieuw bestuur als belangrijkste agendapunt. Als voorzitter werd unaniem gekozen voor Robby Brans van LOCk US in Sint-Truiden.

Met de Covid-19-crisis krijgt de nieuwe voorzitter een stevige uitdaging voorgeschoteld. De sector is immers zwaar getroffen. Er wordt met man en macht gezocht naar alternatieven om de ondernemingen boven water te houden. Dat lukt vrij aardig met een aantal indrukwekkende online realisaties. Zoals The Big Pursuit, een project dat door een samenwerking tussen 20 leden van de federatie tot stand is gekomen.

De veilige heropstart van alle leden is een andere uitdaging voor Robby Brans. “De coronacrisis vlot doorkomen, daar ligt nu de prioriteit”, aldus de voorzitter. “Als federatie is het onze taak om dit in zo goed mogelijke banen te leiden. Ik kan hiervoor rekenen op een gemotiveerd team, dat de betrokkenheid en inspraak van onze leden hoog in het vaandel draagt. Met die ingesteldheid moet het lukken om van 2021 een succesvol jaar voor onze sector te maken.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Hasselt
Hasselt

Boef brengt boef in een box

Na jaren in de foodsector, lanceren de Limburgse mama's Hannelore Valkenborgh en Hannah Nicola├» hun bedrijf Boef. Het gaat om… Lees meer