Nieuws Limburg Ford-bonden vragen ministers om belastingkorting

Ford-bonden vragen ministers om belastingkorting

Ford-bonden vragen ministers om belastingkorting

De vakbonden van Ford Genk zijn woensdag naar het kabinet van minister van Financiën Koen Geens (foto) getrokken om te vragen of er kan gezorgd worden dat er netto meer overblijft van de afscheids- en andere premies die bij het vertrek zijn beloofd. De Ford-medewerkers vinden dat ze te zwaar worden belast en hopen dat de minister een fiscale gunstmaatregel uit de mouw tovert.

Koen GeensDe vakbonden willen trouwens dat er voor alle bedrijven die de deuren sluiten een wettelijke regeling komt waardoor sluitingspremies minder zwaar worden belast. Minister Geens, die persoonlijk het slot van de bijeenkomst met zijn medewerkers bijwoonde, had wel oren naar de vragen en zei dat hij de mogelijkheden zou bestuderen. Gezien de budgettaire krapte gaf hij echter niet veel hoop op een positief resultaat.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.