Nieuws Limburg Forse investering in nieuwe dokterspraktijk

Forse investering in nieuwe dokterspraktijk

Forse investering in nieuwe dokterspraktijk

Het wordt al eens over het hoofd gezien: vrije beroepers zijn uiteraard ook ondernemers, die met een doordachte visie hun bedrijf verder uitbouwen en zo hun bijdrage leveren aan de tewerkstelling en algemene welvaart in de regio. Een goed voorbeeld is dr. Isabelle Van Mieghem, die zopas fors investeerde in een totaal nieuwe praktijk voor radiologie. Op de Grote Ring van Hasselt heeft ze de nieuwste apparatuur geïnstalleerd om volgens de meest recente technieken, allerhande radiologische onderzoeken, zoals echo- en mammografieën, uit te voeren. Het team telt vandaag 3 mensen, maar is aan uitbreiding toe.

radiologie van mieghem“Waar mogelijk werken we met lage stralingsdoseringen, zonder daarmee de kwaliteit van het resultaat aan te tasten,” zegt dr. Van Mieghem. “We hanteren bovendien de filosofie dat we alleen onderzoeken uitvoeren die daadwerkelijk tot resultaten leiden.” Patiënten van de nieuwe praktijk krijgen een inlogcode, waarmee ze binnen de 24 uur de beelden en diagnose van dr. Van Mieghem online kunnen raadplegen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.