Nieuws Limburg Forse investering voor Genker Plantencentrum

Forse investering voor Genker Plantencentrum

Forse investering voor Genker Plantencentrum

Na een nieuwe serre en een nieuw scansysteem, heeft het Genker Plantencentrum nu ook fors geïnvesteerd in de aanleg van een klantenparking. Die biedt nu plaats aan zo’n 600 voertuigen. “Tegelijk hebben we ook toegangsweg verbreed, zodat het verkeer veel vlotter door de in- en uitgang kan,” licht zaakvoerder Bart Hiemeleers toe. “Dat was nodig, want op piekdagen krijgen we hier duizenden mensen over de vloer, en die willen uiteraard in alle comfort hun keuze kunnen maken.”

parking Genker Plantencentrum

parking Genker PlantencentrumNieuw is ook dat het Genker Plantencentrum ook tijdens de zomermaanden op volle toeren zal draaien. “Traditioneel kent onze sector piekmomenten in het voor- en het najaar, als iedereen bezig is met het aanleggen en onderhouden van de tuin,” weet Bart Hiemeleers. “Maar we merken dat het bezoek aan een tuincentrum steeds meer een recreatieve bezigheid wordt. Dus ook in de vakantie willen mensen graag nieuwe planten en bloemen komen ontdekken. Hetzelfde geldt voor de toeristen. We ontvangen veel bezoekers uit andere provincies, Nederland en Duitsland die in Limburg met vakantie zijn. Een uitstap naar het tuincentrum staat als activiteit in hun agenda. Vandaar dat wij het hele assortiment de hele zomer beschikbaar houden. En dat is volgens mij toch redelijk uniek.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.