Nieuws Limburg Francis Paulussen aan stuur van busbedrijven

Francis Paulussen aan stuur van busbedrijven

Francis Paulussen aan stuur van busbedrijven

Francis Paulussen van Jacobs Transport in Genk is verkozen tot nieuwe voorzitter van de Limburgse beroepsfederatie voor autocarbedrijven (SAAL). Hij volgt François Reynders van Reizen De Valk op, die maar liefst 50 jaar bestuurder en provinciaal voorzitter van de vereniging was.

SAAL is de afkorting van Samenwerkende Autobus- en Autocaruitbaters Limburg, een vereniging die al tientallen jaren 3 sectoren van het busvervoer bundelt: de lijndiensten (geregeld vervoer), het school- en personeelsvervoer (bijzonder geregeld vervoer) en de autocar-reizen (ongeregeld vervoer). Er zijn 32 bedrijven lid van, samen goed voor 700 bussen en 1.200 medewerkers.

François Reynders geeft na 50 jaar zijn bestuursfunctie door en mag zich voortaan ere-voorzitter noemen. De nieuwe kopman wordt Francis Paulussen (Jacobs Transport, Genk). Hij wordt in het bestuur bijgestaan door Philippe Samyn (Heidebloem, Lanaken), Jos Croonen (Kroon Reizen, Genk), Johny Godefridi (De Wilg, Bree), Marc Poelmans (Autocar Neyens, Peer) en Rik en Geert Gaens (Alk Reizen, Alken).

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Dilsen-Stokkem
Dilsen-Stokkem

Bandag wil er 33 buiten

Bij bandenbedrijf Bandag Lanklaar te Dilsen-Stokkem kondigde de directie tijdens een bijzondere ondernemingsraad de intentie tot collectief ontslag aan: 24… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.