Karl-Vankerckhoven joyn

Frank Bekkers niet langer CEO van Joyn

Joyn, het digitale getrouwheidsprogramma voor lokale handelaars, heeft een nieuw managementteam samengesteld. Frank Bekkers, mede-investeerder in het platform, geeft de fakkel als CEO door aan Karl Vankerckhoven (foto). Samen met Bernard de Burlin (CCO) en Koen Delvaux (CMO) zal hij het bedrijf leiden. Het managementteam wordt vervolledigd door Piet Steenberghs (CFO) en Natalie Hoekx (Marketing Director).

Frank Bekkers, ook gekend als voormalig stichter en CEO van Mobile Vikings, heeft nog werk genoeg. Zo zal hij zich in de toekomst concentreren op het versterken van het lokale economisch weefsel, met initiatieven als de Smart Cities Chair van de VUB en de innovatieve bedrijfscluster Smart Cities Vlaanderen.

Nog een nieuwigheid bij Joyn is de ledenwerking. Handelaars die zich bij Joyn aansluiten kunnen voortaan deelnemen aan opleidingen en krijgen ondersteuning bij hun digitale marketing. Zo worden de aanbiedingen van lokale handelaars mee opgenomen in een wekelijkse nieuwsbrief die wordt verstuurd naar intussen meer dan 1 miljoen Joyn-gebruikers.