Geert Kenis

Geert Kenis en Hilde Jacobs starten nieuw bedrijf

Geert Kenis en Hilde Jacobs, twee doorgewinterde professionals op het vlak van sales, marketing en people management, slaan de handen in elkaar en richten samen Sales Styling by Experts op. Hun ambitie: de commerciële vaardigheden van verkopers in de retail naar een hoger niveau tillen.

Geert Kenis werkte jarenlang als salesmanager in de media, waarna hij zo’n 15 jaar geleden, de overstap maakte als fondsenwerver voor het Streekfonds Een Hart voor Limburg. Die succesvolle ervaringen schreef hij vorig jaar neer in een boek . Daarnaast is Geert Kenis een peoplemanager en stimulerende coach. “Medewerkers leren om te geloven in hun product en in het belang van oprechte klantenservice, is de sleutel tot betere verkoopresultaten én plezier in je werk”, zegt hij hierover.

Zijn compagnon is Hilde Jacobs, die na diverse commerciële functies, in 2005 haar eigen bedrijf in commerciële communicatie, CTC by Hilde Jacobs, oprichtte. “Sinds enkele jaren is het begrip klantvriendelijkheid hét sleutelwoord in alle geledingen van het bedrijfsleven”, weet Hilde. “Mijn werk voor ondernemingen in de retailsector hebben me doen inzien dat extra ondersteuning op het vlak van klantvriendelijkheid in de verkoop, zich onmiddellijk vertaalt in betere bedrijfsresultaten.”

Beide professionals bundelen nu de krachten in de onderneming Sales Styling by Experts. “We gaan verkopers in de retail trainen en coachen in hun commerciële vaardigheden”, zegt het duo uit. “Daarbij werken we telkens een traject op maat uit. De no-nonsenseaanpak is daarbij een belangrijke tool.”

De start-up heeft alvast een eerste, grote klant weten te strikken: de Hubo-keten van ondernemer Tom Heeren, zal in 18 filialen in Limburg en Antwerpen, kunnen kennismaken met Sales Styling by Experts.