Nieuws Limburg Geertrans en Hellings slaan handen in elkaar

Geertrans en Hellings slaan handen in elkaar

Geertrans en Hellings slaan handen in elkaar

De transportondernemingen Geertrans in Eksel en Hellings in Bree gaan de krachten bundelen. Door de overname ontstaat een nichespeler met 200 voertuigen en 250 medewerkers. Op termijn zullen de activiteiten van beide transporteurs ook verhuizen naar de oude locatie van Nijs Logistic Group in Lommel. De samenwerking tussen beide Limburgse vervoersondernemingen komt neer op een overname van Hellings door Geertrans. Geertrans is een zusterbedrijf van de grote Groep H. Essers. “Hellings en Geertrans zullen ook samen een operationeel onafhankelijke koers blijven varen.” Zowel Hellings als Geertrans hebben zich gespecialiseerd in uitzonderlijk vervoer, kraanwerk en rechtstreeks transport (van a naar b). “We zijn beide actief in dezelfde regio en kwamen mekaar voortdurend tegen”, zegt afgevaardigd bestuurder Luc Hellings. “Samen zullen we sterker staan.” Op termijn zullen de activiteiten van beide bedrijven verhuizen naar de oude locatie van Nijs Logistics in Lommel. Geertrans is in 1995 door Noël Essers opgestart in Eksel, op de voormalige terreinen van de Group H. Essers.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Pelt, Westerlo
Pelt

Niels Lagrange gaat bistro runnen

Racepiloot Niels Lagrange staat voor een stevige carrièrewending. Samen met zijn vriendin Romy investeert hij in een pop-up bistro, waarin… Lees meer