Nieuws Limburg Genomineerde nr 3 – JCI AWARD 2015: Bart Swinnen van Luminex

Genomineerde nr 3 – JCI AWARD 2015: Bart Swinnen van Luminex

Genomineerde nr 3 – JCI AWARD 2015: Bart Swinnen van Luminex

Luminex is gekend als belangrijke schakel tussen regie en podium bij tal van gerenommeerde evenementen en shows. Ook kan men op het bedrijf rekenen voor het verzorgen van de netwerkdatadistributie voor licht en geluid. Luminex mag zich een autoriteit noemen in de ontwikkeling, productie en verdeling van hoogtechnologische toestellen voor de professionele high-end  licht- en geluidssector. Op het lijstje van topreferenties staan niet voor niets onder meer het Eurovisiesongfestival in Kopenhagen, internationale muziekfestivals zoals Glastonbury en Tomorrowland, tours van internationale topartiesten en de openingsceremonie van de Olympische Winterspelen in Sotsji. De Luminex-technologie is terug te vinden in grote pretparken zoals Disneyland Parijs en bij Philips Lighting voor hun nieuwe innovatie in LED-verlichting in stadions.

Het bedrijf verdeelt haar producten via een wereldwijd verdelersnetwerk met exclusieve distributie in meer dan 40 landen. Logisch dan dat 94 procent van de omzet wordt gegenereerd uit export.
Bart Swinnen
Bart Swinnen is de oprichter en CEO van Luminex Lighting Control Equipment. Van opleiding is hij industrieel ingenieur elektronica/ ICT. Luminex heeft zich gespecialiseerd tot fabrikant van apparatuur voor de datadistributie in de professionele entertainmentindustrie en wist op de 12 jaar sinds de start uit te groeien uit tot een gerespecteerd internationaal merk.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.