Nieuws Limburg Gezocht: leveranciers van fitnesstoestellen, ramen…

Gezocht: leveranciers van fitnesstoestellen, ramen…

Gezocht: leveranciers van fitnesstoestellen, ramen…

Volgt u regelmatig de openbare aanbestedingen? Er vallen best wat interessante orders de rapen in het Bulletin der Aanbestedingen.

Zo worden er momenteel offertes gevraagd voor catheters en schilderwerken voor het AZ Vesalius (Tongeren), fitnesstoestellen voor het Ziekenhuis Oost-Limburg (Genk), renovatiewerken aan het rusthuis van het OCMW van Bilzen, een standenbouwer bij de UHasselt, wegenwerken voor de Stad Bilzen of nieuwe ramen voor de Academie van Sint-Truiden.

U kan er ook zien wie uiteindelijk de opdrachten mag gaan uitvoeren. Zo wist Staf Cars het busvervoer voor de schoolkinderen in Lommel binnen te halen, mag Köse Cleaning uit Evere de ramen bij de VDAB in Limburg gaan poetsen, kwam Reynders Bouw en Interieur uit Houthalen-Helchteren als winnaar uit de bus voor de verbetering van het akoestisch comfort in de UHasselt en mag IVV Technieken uit Genk voor dezelfde opdrachtgever een laboratorium inrichten.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.