Nieuws Limburg Gezocht: Limburgse spullen voor pop-up van JBC

Gezocht: Limburgse spullen voor pop-up van JBC

Gezocht: Limburgse spullen voor pop-up van JBC

Heb je zelf leuke spullen die passen in het thema ‘Terug naar school’? Dan wil de Limburgse kledingketen JBC je graag helpen met de verkoop, door een plaats aan te bieden in hun pop-up stores.

“JBC gelooft sterk in synergieën met lokaal creatief talent”, zegt Ann Claes, co-CEO van het bedrijf. “Daarom stellen we in deze uitdagende tijden ons winkelnetwerk ter beschikking van een selectie van lokale merken. Midden augustus openen we in de JBC-winkels een ‘terug-naar-school’ pop-up, waarin we een mix van lokale producten willen aanbieden.”

JBC roept kandidaten die via dit netwerk hun creaties willen verkopen, op om zich te melden. “Op die manier geven we lokaal talent een duwtje in de rug”, aldus nog Ann Claes. Als het initiatief succesvol is, wil JBC ook nadien pop-ups blijven organiseren om ook zonder specifieke thema’s, Limburgse ondernemers een platform te bieden. “Het is nu belangrijker dan ooit dat lokale ondernemers, groot of klein, elkaar steunen”, besluit Ann Claes.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.