Nieuws Limburg Goed nieuws voor wie het even niet meer weet

Goed nieuws voor wie het even niet meer weet

Goed nieuws voor wie het even niet meer weet

Het kantoor voor bedrijfsadvies Deloitte in Hasselt is druk in de weer om 20 pas afgestudeerden te rekruteren die moeten doorgroeien tot gerespecteerde adviseurs van Limburgse bedrijven. Ze vervoegen daarmee het team van de 60 adviseurs die er al zijn en momenteel moeten ‘zwemmen’ om de vele opdrachten aan te kunnen. “We zijn wellicht één van de grotere afnemers van afgestudeerden aan een economische, financiële of juridische richting in Limburg,” Luc de Werdt, de sterke man van Deloitte in de regio.
Deloitte België telt zowat 2.500 medewerkers in 12 kantoren is daarmee de grootste aanbieder van professionele bedrijfsdiensten in het land. Voor het boekjaar dat 31 mei afliep, noteerde Deloitte door de crisis nog een omzetdaling met 7% tot 295 miljoen euro. Voor het lopende boekjaar 2011 wordt opnieuw een groei van 5% in het vooruitzicht gesteld.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.