Golazo spant Van Branteghem voor zijn kar

Voormalig topatleet Cédric Van Branteghem is vanaf 1 september aan de slag bij het sportmarketingbureau Golazo uit Beringen. Hij zal verantwoordelijk zijn voor Sales en Business Development en wordt ook Assistant Meeting Director van de AG Insurance Memorial Van Damme.

van branteghem cedricIn de jaren 2000 was Van Branteghem lange tijd de beste 400 meter-loper van België. Hij verbeterde in 2003 na 27 jaar het Belgisch record op die afstand en vertegenwoordigde ons land op de Olympische Spelen in 2004 en 2008. Met de estafetteploeg, waarin hij de Borlées lanceerde, behaalde hij zilver op het WK Indoor in 2010 op en brons op het EK in datzelfde jaar.

"De vijf jaar sales- en marketingervaring die ik al opdeed in ons familiebedrijf, smaakte naar meer," zegt Van Branteghem, die aan het hoofd stond van Edan Business Solutions, een softwarehuis dat intussen eigendom is van het Hasseltse Cegeka. "Ik ben heel enthousiast om terug in de sportwereld te staan en er mijn passie voor sport en business te kunnen combineren."