Nieuws Limburg Gratis tickets voor inspiratieforum

Gratis tickets voor inspiratieforum

Gratis tickets voor inspiratieforum

Aanstaande zaterdag komen enkele business-goeroes naar de Muziekodroom in Hasselt voor het zogenaamde TEDxEutropolis. “Het wordt een dag met grote denkers en enthousiasmerende persoonlijkheden, die ideeën vertellen die de moeite waard zijn om te verspreiden én die grenzen doen verdwijnen,” zegt Greet Roosen van het coördinerende CreativeClass vzw. “We hebben een programma samengesteld waarin de creatieve industrieën aan het woord gelaten. Denk aan design, kunst, media, communicatie en ondernemerschap. Die industrietak is immers de motor om in onze regio een échte creatieve economie te bewerkstelligen.” De sessies worden onder meer gegeven door Hasselaar Antoon Kusters, Arnoud Raskin (Mobile School), Jan Boelen (Z33), Eupenaar Kaspar Hamacher, Thomas Lommée of de Nederlander Edial Dekker, die geld wist lost te weken van acteur Ashton Kutcher.

Inschrijven kan, indien de laatste plaatsen nog niet weg zijn, via www.tedxeutropolis.eu. Vijf van onze lezers mogen er sowieso nog bij. Hiervoor kan je een mailtje sturen naar g.roosen@creativeclass.be. Succes en veel inspiratie gewenst!

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.