Nieuws Limburg Groep Jam presenteert de nieuwe A-klasse

Groep Jam presenteert de nieuwe A-klasse

Groep Jam presenteert de nieuwe A-klasse

De nieuwe A-klasse is er en dat zal u geweten hebben.
Groep Jam organiseerde in haar 3 vestigingen (Bree, Lommel en Hasselt) heuse VIP events. De genodigden werden in de watten gelegd met heerlijke hapjes en de drank vloeide ook rijkelijk.

Vergeet de stadswagen met monovolumetrekjes. Enkel de ‘A’ op de achterklep blijft behouden. Voor de rest maakt de nieuwe A-klasse radicaal komaf met het verleden in 3 varianten: Urban, Style en AMG Sport. De expressieve voorkant met opvallende grille, de led-koplampen en uitgesproken velgen zetten meteen de toon voor een dynamische uitstraling. De lage ophanging en het scherpe lijnenspel op de flanken geven hem een ultieme sportieve touch. Staat de ‘A’ niet eerder voor ‘attack’?

Kom hem ontdekken op de Discovery day op 23/09, schrijf je in via deze link en wie weet rij jij de komende 6 maanden in deze prachtige Mercedes.

Wij waren erbij in Hasselt,

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.