GroepJAM_Afbeelding

Groep Jam staat sterk in Limburg

Mercedes-Benz heeft als merk geen introductie meer nodig. Het staat al 125 jaar voor kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. Drie kernwaarden die ook Groep Jam uitdraagt. Met vier vestigingen in Hasselt, Bree, Dilsen-Stokkem en Lommel doet de Mercedes-Benz-concessiehouder dat over heel Limburg.

“We staan sterk wanneer het aankomt op financiële producten en servicecontracten voor B2B-klanten. Ook in de markt van elektrische bedrijfsvoertuigen geven we gepast advies op maat”, vertelt Sebastiaan Rutten, Sales Director Groep Jam Hasselt. “Andere troeven zijn het officieel Mercedes-AMG Performance Center in Hasselt en de gloednieuwe carrosserie-afdeling in Bree. Die beschikt over de modernste technieken en installaties en wordt ook vergezeld door een Certified used cars showroom.”

Begin dit jaar verwelkomde Groep Jam nog de elektrische EQB van Mercedes-EQ in haar aanbod en ook de EQE staat intussen in de showroom. Meer informatie over deze fleetwagens bij uitstek lees je in dit artikel.

Onderstaande video neemt je mee door de verschillende concessies.

 

Groep Jam is een erkend concessiehouder en servicepunt van Mercedes-Benz met vestigingen in Hasselt, Bree, Lommel en Dilsen-Stokkem.