JNS-Betonboringen-Genk-11

Grote jongens stappen in bij JNS

JNS Betonboringen, het bedrijf van Jo Timmers en Davy Macquoi, heeft 3 nieuwe vennoten aan boord gehaald om de verdere professionalisering en de verstandige groei te verwezenlijken. Onder meer de familie van Vic Swerts (Soudal) en Cores Development stappen in bij JNS.

“We tekenden donderdag een mooie deal met 3 belangrijke investeerders", vertelt Davy Macquoi. "En dat na een bijzonder jaar van doorgedreven reorganisatie, waardoor we ons bij JNS weer volledig kunnen richten op onze corebusiness: betonboringen voor ventilatie- en verwarmingsinstallateurs, zaagwerken voor wegenbouwers en slijp-en kapwerken voor elektriciens.”

Een expert bracht de nieuwe investeerders aan. Begin dit jaar werd Jef Stalmans van CIM Ventures aangetrokken om JNS in deze herpositionering te begeleiden. "JNS is een mooi merk, met veel potentieel, dat perfect past binnen de missie van CIM Ventures om bedrijven met een bewezen productportefeuille te helpen heroriënteren en te versterken in moeilijke tijden", aldus Jef Stalmans. "Ik ben blij dat het samen met bestuurders Jo (Timmers) en Davy gelukt is een nieuwe strategie uit te zetten en dat ik mee aan boord kan komen als bestuurder. We gaan een mooie toekomst tegemoet, één van verdere professionalisering en verstandige groei."

Soudal

Naast de steun van hun belangrijkste leveranciers, kredietverstrekkers en een eigen investering in het bedrijf, zochten en vonden het bestaande bestuurders nieuw kapitaal én knowhow bij Flemish Investment Corporation, een investeringsfonds van de familie Swerts, bekend van het alom bekende Soudal. Maar ook gerenommeerd projectontwikkelaar Cores Development uit Antwerpen investeert en zet vandaag mee zijn schouders onder JNS Betonboringen."