Nieuws Limburg Grote opdracht in Maastricht voor Connect (Groep C, Noël Slangen)

Grote opdracht in Maastricht voor Connect (Groep C, Noël Slangen)

Grote opdracht in Maastricht voor Connect (Groep C, Noël Slangen)

Het Limburgse communicatiebureau Connect, dat behoort tot de door Noël Slangen opgerichte Groep C, gaat zes jaar lang de strategische voorlichting over de grootschalige tunnelwerken aan de A2 bij Maastricht verzorgen. Dat heeft Cindy Rondas, senior aanbesteder van de stad Maastricht, vrijdag bekendgemaakt.

Over de hoogte van het bedrag dat hiermee is gemoeid, kon Rondas gisteren niks zeggen. Vermoedelijk gaat om enkele honderdduizenden euro’s.
Connect moet de bevolking van en om Maastricht voorlichten over de tunnelwerken en de hinder die deze jarenlange werken gaan geven voor weggebruiker en bewoners van de Neder-Limburgse hoofdstad. De A2, Eindhoven-Luik-Frankrijk, die door het oostelijk deel van Maastricht loopt, wordt  ondertunneld: 2,3 km lang wordt de tunnelbuis van twee maal twee buizen.
Bart Derison (foto), directeur van Connect, was zeer blij met deze opdracht, die zijn bedrijf binnenhaalde na een competitie met zes andere bureaus.

Bart Derison van Connect.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Peter De Keyzer
De Kijk van De Keyzer

Column: Stop de inflatie

Voor sommigen is het allicht een verre herinnering, voor heel wat anderen een nieuw fenomeen: inflatie. De prijzen van heel… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.