GTS Groep doet strategische overname op Linkeroever

Transportfirma en logistieke dienstverlener GTS Groep uit Tessenderlo heeft op Linkeroever in het Antwerpse Kallo, het bedrijf Gebroeders Van Aerde overgenomen. Beide familiale ondernemingen vullen elkaar goed aan, wat bijgevolg moet leiden tot significante synergievoordelen.

Gts Van aerdeVan Aerde is gelegen op een uiterst strategische locatie in het havengebied, en vormt zo een uitstekende uitvalsbasis voor het trimodaal transport dat GTS Groep aanbiedt. "We gaaan elkaar zeker versterken door de jarenlange ervaring en professionaliteit die we opgebouwd hebben," zegt Ben Geybels, CEO van GTS Groep. "Het moet ons in staat stellen om nog beter te voldoen aan de behoeftes van bestaande en toekomstige klanten."

De samensmelting houdt een verbreding in van het aanbod op vlak van conventioneel transport, containertrucking, opslag, enzovoort. De kernactiviteiten focussen zich op de Benelux, Duitsland en Frankrijk.

Door de overname beschikt GTS Groep nu over bijna 350 trekkende eenheden en 500 trailers en chassis’. "Er is bovendien ruim 40.000 m2 magazijnruimte beschikbaar voor onze klanten," besluit Ben Geybels.