Gutami-solar_Afbeelding

Gutami Solar zoekt mix van jong talent en ervaren werknemers

De grote installateur van zonnepanelen Gutami Solar zoekt personeel. In tijden waar de energieprijzen de pan uitswingen en de maatschappij beseft dat groene energie de enige oplossing is om de klimaatopwarming tegen te gaan, doen zonnepanelenhandelaars natuurlijk gouden zaken, maar zij hebben ook personeel nodig om al het werk gedaan te krijgen.

Gutami Solar is daarom op zoek naar personeel. Het bedrijf werft zowel jonge schoolverlaters, als wat oudere mensen met ervaring aan. Het grote voordeel dat Gutami Solar aan die mix van werknemers te bieden heeft? Werkzekerheid.

Voor de komende vijf jaar ligt er al voldoende werk op de plank. Daarnaast is de zonnenpaneleninstallateur zeer inclusief en kijkt het naar alle lagen van de bevolking. Het is een genderneutraal bedrijf en naar eigen zeggen ‘een goede vertegenwoordiging van wat er zich in België afspeelt’.

Eigen teams opstellen

Het zonnepanelenbedrijf werkt reeds met verschillende onderaannemers waar ze graag mee werken en trots op zijn, maar is toch op zoek naar eigen ploegen. Die ploegen willen ze vullen met gemotiveerde mensen die voor een langere tijd bij Gutami Solar willen blijven werken. Het bedrijf is op zoek naar én biedt zelf ook stabiliteit.

Gutami Solar wijt de huidige prijsstijgingen voor gas en elektriciteit niet enkel aan de oorlog in Oekraïne, maar ook aan de algemene trend. De prijzen stijgen al jaren en zullen alleen maar blijven stijgen, zoals ook de brood- en graanprijzen stijgen. Het installatiebedrijf roept daarom op om zonnepanelen en thuisbatterijen te installeren en je huis goed te isoleren. Zo kunnen mensen overschakelen op zelfvoorziening om de rekeningen te kunnen drukken, en dat is meteen die missie van Gutami Solar.

Gutami Solar is een installateur en groothandelaar van zonnepanelen. Het bedrijf maakt deel uit van de Gutami Holding die wereldwijd met verschillende bedrijven actief is op gebied van duurzame energie.