Hayen neemt afdeling ISS Industrial Services over

De afdeling van ISS in Heusden-Zolder paste niet meer in de kernactiviteiten van de groep, maar wij kunnen de bijkomende capaciteit goed gebruiken”, zegt Maurice Hayen van plaatbewerkingsbedrijf Hayen Laser Technology uit Sint-Truiden. HLT heeft de afdeling overgenomen en verdubbelt daarom zijn machinepark. De zes medewerkers blijven er aan de slag. “Met deze vestiging zitten we ook dichter bij onze klanten”, aldus nog Hayen.

Hayen Laser Technology (HLT) werd opgericht in 2006 door vader Jos Hayen (64) en zoon Maurice Hayen (36). “Tegenwoordig doen we speciale plaatbewerkingen voor klanten zoals LVD, GAM, Europower, Ecobeton en Bosal”, zegt Hayen. HLT brengt daar twee lasersnijmachines en twee plooibanken voor in stelling, en stelt 10 mensen tewerk. De omzet draait rond de 1,7 miljoen.

Dit is een samenvatting van een artikel dat op 24/ in Het Belang van Limburg verscheen. Abonnees en losse kopers vinden het volledige artikel in hun krant. Geen abonnee of losse koper? Met de online krant kan via uw pc de krant lezen, artikels downloaden en in het archief van het afgelopen jaar zoeken. hier om 14 dagen gratis te proberen.