Hebt u zin om discotheek Versuz plat te gooien?

Tot onze applicatie opnieuw actief is om de aanbestedingen in Limburg automatisch op de website te plaatsen, zoeken we voor u in het Bulletin der Aanbestedingen iedere maand enkele interessante opdrachten uit.

versuzZo zoekt de stad Hasselt een firma om de discotheek Versuz met de grond gelijk te maken. Het AZ Vesalius in Tongeren zoekt dan weer een leverancier van steriele en niet-steriele handschoenen, terwijl ze bij de afvaloven Bionerga een nieuwe wiellader willen kopen. Het Domein Bokrijk heeft 1,45 miljoen euro in kas voor een communicatiebureau (print en online). Bent u leverancier van droge voeding, zuivel en diepvriesproducten, moet u aankloppen bij de vzw Hospilim. De gemeente Dilsen-Stokkem zoekt een partner die de leningen wil afsluiten en de stad Peer kan u van dienst zijn met een nieuwe sportvloer.

Meer info is te vinden op deze website. Stel u zeker kandidaat. Misschien komt de opdracht dan uw richting uit zoals voor Strabag in Genk, dat een nieuw woonzorgcentrum met 150 kamers mag bouwen in Sint-Truiden, of voor Heymans Infra, dat in Kiewit een nieuwe busbaan mag aanleggen. Veel succes!