Nieuws Limburg Helly Hansen van Zweden naar Sittard-Geleen

Helly Hansen van Zweden naar Sittard-Geleen

Helly Hansen van Zweden naar Sittard-Geleen

Het Noorse vrijetijdskledingmerk Helly Hansen sluit de vestigingen in Echt (Galvaniweg) en in Zweden en verhuist naar Holtum (gemeente Sittard-Geleen). Daar huurt het een nieuwe miljoenen kostende bedrijfsruimte met kantoor van 16.000 m2 op het Distripark.
Er komen 85 mensen te werken. Dat zijn er 50 meer dan in de huidige vestiging in Echt van Helly Hansen .

Directeur van het distributiecentrum in Echt (en straks in Holtum) is Eric Berben (48) uit Herkenbosch. 

Volgens Berben is het huidige gebouw te klein en niet modern genoeg. In Holtum is er voldoende ruimte om door te groeien. Vanuit Limburg gaat de kleding naar heel Europa en enkele landen daarbuiten, Scandinavië is de belangrijkste markt met 40%. 

Verhuurder van de nieuwe panden is het bedrijf DHG. Die onderneming gaat later nog enkele tienduizenden vierkante meter bedrijfsruimte realiseren. DHG is een grote Nederlandse vastgoedexploitant, het heeft een portefeuille van € 400 mln. Het hoofdkantoor zit in Schiedam.

Bron: wijlimburg.nl. Overgenomen met toestemming.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.