Nieuws Limburg Hotel wint grote Limburgse Bedrijfsfilmfestival

Hotel wint grote Limburgse Bedrijfsfilmfestival

Hotel wint grote Limburgse Bedrijfsfilmfestival

Het Lanakense hotel La Butte aux Bois heeft het Made in Limburg Bedrijfsfilmfestival gewonnen. In de Tiendschuur van Abdijsite Herkenrode onderwierp een professionele jury met onder meer Gert Schreurs (VKW Limburg), Ben Rouffa (DB Video) en Frederik Knapen (Medialife), alle deelnemende filmpjes aan een kritische beoordeling. Het idee komt van de hogeschool PXL, en dient om bedrijven te stimuleren om hun communicatie en marketing nog professioneler aan te pakken. En de winnaars zijn…

H.Essers kreeg de titel van beste bedrijfsfilm in categorie Corporate Image. To The Point Events ging aan de haal met de Beste eventfilm. In categorie Diensten kwam Jessa Fonds als winnaar uit de bus. De winnaar in de categorie Product werd La Butte Aux Bois. Het hotel werd tevens ook uitgeroepen tot absolute winnaar van het Limburgse Bedrijfsfilmfestival en kreeg de hoofdprijs van Brightfish.

Het winnende filmpje kan je hieronder bekijken. Voor alle fimpjes in de finale, klik je op deze link.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.