Imec zet deuren open voor Limburgse bedrijven

Imec heeft doorheen de jaren al met meer dan 450 Vlaamse bedrijven heeft samengewerkt. Een greep uit de activiteiten: zonnecellen, bio-elektronica, draadloze communicatie, multimedia, betrouwbaarheid van elektronische systemen, sensoren, materiaaltechnologie,… Bij imec kan u sinds kort zelfs terecht voor de ontwikkeling en kleinschalige productie van complexe elektronische systemen.

Imec en Innovatiecentrum Limburg nodigen u op donderdag 25 november uit op de allereerste imec-Nocturne voor Limburgse bedrijven. Tijdens deze Nocturne, waarvoor het aantal deelnemers beperkt gehouden wordt, kan u uitgebreid kennis maken met wat imec ook voor uw bedrijf kan betekenen. Wilt u op een unieke manier kennismaken met wat imec het Vlaamse bedrijfsleven te bieden heeft? Schrijf dan snel in! Om een goede interactie mogelijk te maken, zullen we het aantal deelnemers beperken.

Indien u een specifieke vraag heeft voor imec, verzoeken wij u deze op voorhand door te mailen naar hermus@imec.be. Zo kunnen wij er voor zorgen dat de presentaties afgestemd worden en dat er meteen dieper kan ingegaan worden op uw concrete vraag.

Meer informatie en inschrijven via http://limburg.innovatiecentrum.be/events/imec-nocturne