Nieuws Limburg Industrieel en wijnliefhebber Dieter Bohrmann overleden

Industrieel en wijnliefhebber Dieter Bohrmann overleden

Industrieel en wijnliefhebber Dieter Bohrmann overleden

Dieter Bohrmann, aandeelhouder van zand- en grindwinningsbedrijven als Eurogri, Belmagri, SBS, en Hermaco (SVH Holding), is afgelopen zaterdag in Hasselt overleden. Hij is 71 jaar geworden en leed al een tijdje aan kanker. Bohrmann, een burgerlijk ingenieur in de scheikunde, stond bekend als een gedreven en intelligent ondernemer, die sterk was in strategische beslissingen. Hij bouwde zijn ondernemingen uit tot toonaangevende bedrijven in hun sector, samen goed voor een tewerkstelling van ongeveer 100 mensen in België, Nederland en Duitsland. De laatste jaren had hij stilaan de operationele leiding uit handen gegeven en ook managers de kans gegeven om zich in de bedrijvengroep in te kopen. Hij was ook actief in de ICT en machinebouw.

Als hobby interesseerde Dieter Bohrmann zich sterk interesseren voor wijn, zodanig zelfs dat hij enkele domeinen in Frankrijk kocht. Zijn productie werd in tal van Limburgse horecazaken erg gesmaakt. Ook in Portugal ging Bohrmann wijn en porto fabriceren en olijven telen onder de naam Quinta do Passadouro.

Dieter Bohrmann laat een echtgenote, 2 dochters en 4 kleinkinderen na. Wij bieden de familie ons medeleven aan.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.