Nieuws Limburg Innovatie in voeding: vlees aan huis

Innovatie in voeding: vlees aan huis

Innovatie in voeding: vlees aan huis

Innovatie in een eeuwenoude business: het kan. GMG Versmarkt, met vestigingen in Sint-Truiden, Gelmen en Wellen, is zopas gestart met een nieuw concept: vlees-in-the-box. “We weten allemaal hoe moeilijk het is om met alle drukke agenda’s, toch iedere avond een verse warme, huisbereide maaltijd op tafel te toveren,” zegt Katrien Janssens, zaakvoerder van GMG.

katrien janssens“Om dit te vergemakkelijken hebben we een dienstverlening opgezet, waarbij het vlees online kan besteld worden. De dagverse producten worden onmiddellijk in kleine porties verdeeld en vacuüm verpakt. Nadien worden ze gekoeld aan huis bij de klanten geleverd, en dit in heel België. Zo heeft elk huisgezin dagelijks vers vlees van hoge kwaliteit. Daarnaast bieden we ook enkele bereide gerechten aan, zoals stoofvlees en goulash. Het is een aanvulling op de verkoop via onze winkels. Zo denken we mee in functie van het gemak voor onze klanten.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.